Dua Lipa’nın yeni albümüne unutulmaz lansman!

MÜZİK 25.04.2024, 17:31
Dua Lipa’nın yeni albümüne unutulmaz lansman!

Rekor üstüne rekor kırarak son yılların en fazla ses getiren süperstarı Dua Lipa, 3 Mayıs tarihinde ''Radical Optimism'' isimli yepyeni albümünü Warner Records UK etiketiyle yayımlıyor.

Üç Grammy ve yedi Brits ödülüne sahip olan Dua Lipa’nın 3 tanesi geçtiğimiz aylarda yayımlanan toplamda 11 şarkıdan oluşan albümü ''Radical Optimism'', sanatçının yapım şirketi Warner Records UK’in Türkiye ayağı Warner Music Türkiye’nin her türden çalma listelerine yer veren markası Topsify Türkiye tarafından 4 Mayıs Cumartesi gecesi 24.00’ten itibaren Blind İstanbul’da düzenleyeceği özel bir partiyle kutlanacak.

Dua Lipa’nın albümünün en yeni şarkıları, geçmişteki hitleri, video klipleri, özel videolar, dans şovları ve sürpriz performanslarla renklenecek geceye, sadece Apple Music ve Spotify’da Topsify Türkiye’nin çalma listelerini takip eden kişiler davetli olarak katılabilecek. Diğer katılımcılar etkinlik için biletlerini mekan girişinden temin edebilecek.

''Radical Optimism'' albümü, hit şarkılarıyla tüm dünyayı etkisi altına alan 28 yaşındaki yıldızın son dönemde ürettiği 97 çalışması arasından özel olarak seçtiği şarkılardan oluşuyor.

2020 senesinin Pandemi umutsuzluğuna güneş gibi doğan, müzik listelerinde aylarca varlığını sürdüren, rekorlar kıran “Future Nostalgia” albümüyle pop müzikte dengeleri belirleyen Dua Lipa, yeni albümünün “era”sına 20 Kasım 2023’te yayınladığı “Houdini” ile girdi. Bu şarkıyı Şubat 2024’te yayınlanan “Training Season” ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Illusion” takip etti.


 

Yorumlar (0)