Yunan müziğinin güçlü sesi Natasa Theodoridou, 7 Haziran gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu. Sanatçıya gecenin sürpriz konuğu olarak Türk müziğinin sevilen ismi Yalın eşlik ederken, iki sanatçının aynı sahnede gerçekleştirdiği performans izleyicileri büyüledi

NATASA THEODORIDOU’NUN HARBİYE KONSERİNDE, YALIN İLE ETKİLEYİCİ DÜET

Yunan müziğinin güçlü sesi Natasa Theodoridou, 7 Haziran gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu. Sanatçıya gecenin sürpriz konuğu olarak Türk müziğinin sevilen ismi Yalın eşlik ederken, iki sanatçının aynı sahnede gerçekleştirdiği performans izleyicileri büyüledi.

Yunanistan’ın en başarılı ve en sevilen sanatçıları arasında yer alan Natasa Theodoridou, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki ilk konseriyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sinkron organizasyonuyla düzenlenen, biletleri günler öncesinden tükenen konser, sanatçının güçlü yorumunu, duygusal repertuvarını ve sahne enerjisini Türk dinleyicilerle buluşturdu.

Natasa, konser repertuvarında “Feggari”, “Den Thelo Tetious Filous” ve “Kokkini Grammi” gibi hit parçalarının yanı sıra otuz yıllık kariyerine damga vuran, en sevilen şarkılarına yer verdi. Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran müzikseverler, sanatçının eserlerine gece boyunca eşlik ederek konserin coşkusunu paylaştı. Natasa Theodoridou’nun Harbiye'deki ilk performansını izlemeye gelenler arasında Demet Sabancı Çetindoğan, Leyla Alaton, Siren Ertan, Serdar Bilgili ve Saffet Emre Tonguç gibi isimler yer aldı.

Yalın sürprizi büyük heyecan yarattı

Emre Altuğ ‘’Bir Pop Masalı’’ için Geri Sayım Başladı!
Emre Altuğ ‘’Bir Pop Masalı’’ için Geri Sayım Başladı!
İçeriği Görüntüle

Konserin en dikkat çekici anlarından biri Türk müziğinin sevilen sanatçısı Yalın’ın, Theodoridou'ya eşlik etmesiydi. Natasa, Yalın’ı “Türkiye’nin çok büyük ve güçlü sesi, benim de çok kıymetli dostum” sözleriyle anons ederek sahneye davet etti. “Keşke” (Skepsou) adlı şarkıyı Türkçe ve Yunanca beraber seslendiren ikiliye, Harbiye’yi dolduran coşkulu seyirci eşlik etti. Yalın, “İki yılın ardından yeniden aynı sahnede Natasa ile buluşmak benim için de bir onur” sözleriyle duygularını ifade etti. İkilinin muhteşem performansının ardından dinmeyen alkışlar üzerine Yalın sahnede “Sonsuz Ol” şarkısını da seslendirdi. Yalın’ın şarkısına, açık havayı dolduran yaklaşık beş bin kişi eşlik etti. İki sanatçının aynı sahnede ikinci kez buluşması, Türkiye ve Yunanistan arasındaki ortak kültürel bağların ve müziğin evrensel gücünün etkileyici bir yansıması olarak öne çıktı.

Harbiye sahnesinden, Türkiye’deki hayranlarına seslendi

Harbiye’deki ilk performansını sergileyen başarılı sanatçı Natasa Theodoridou, İstanbul’da kendisini büyük bir ilgiyle karşılayan Türk dinleyicilerine şöyle seslendi: “Sevgili dostlarım, hepinize iyi geceler diliyorum. Sizin sevginiz olmadan bu gece gerçekleşemezdi.”

Müziğin sınırları aşan birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koyan gece hem Natasa Theodoridou’nun hem de Yalın’ın hayranları için hafızalarda yer edecek anlara sahne oldu. İstanbul’un kültür ve sanat takviminde öne çıkan etkinliklerden biri olarak değerlendirilen konser, izleyicilere uzun süre unutamayacakları bir yaz akşamı yaşattı. Konseri ayakta izleyen Harbiye seyircisi, birçok şarkıya dans ederek eşlik etti. Theodoridou, konserin sonunda Harbiye izleyicisine Türkçe “Sizi seviyorum” diyerek veda etti.