"Abbas temiz bir sevgi alamamış"

ÖZEL HABER 21.11.2020, 18:44 23.11.2020, 11:07
"Abbas temiz bir sevgi alamamış"

Gazeteci, yazar ve Dizi Doktoru Oya Doğan YouTube’da birbirinden keyifli programlara imza atmayı sürdürüyor. Kanalda yer alan "Sete Gittim" programı için setlerden eğlenceli içerikler oluşturan Oya Doğan, bu defa çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen FOX dizisi Zümrüdüanka'ya konuk oldu.

Son derece eğlenceli bir bölüme imza atan Doğan, dizide Abbas Demirkan karakterine hayat veren oyuncu Selim Bayraktar'la da keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Selim Bayraktar, Abbas Demirkan karakterinin neden bu kadar kötü olduğunu şu sözlerle ifade etti; "Kötü travmatiktir. Sadece saf, başlı başına değerlendirilmemeli. Her insanın bir travması vardır. Abbas'ta baba sevgisi eksikliği olduğu için ya da annesinden doğru bir sevgi alamadığı için... Doğru, temiz bir sevgi alamamış olduğu için böyle... Aynı zamanda fizyolojik de olabilir, beyninde rahatsızlıklar da olabilir." dedi.

Oya Doğan'ın "Bu kadar minnoş kalpli bir insan olarak, nasıl bu kadar kötü bir karakteri oynayabiliyorsunuz, kazıdıkça kendiyle mi yüzleşiyor insan?" sorusuna ise "Hepimizin içinde kötülükler vardır onları kabul edersek biz su yüzüne çıkmış oluruz." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)