Ay Yapım'dan Aile'deki 'ampul' sahnesiyle ilgili açıklama geldi!

ÖZEL HABER 03.05.2023, 15:02 04.05.2023, 14:03
Ay Yapım'dan Aile'deki 'ampul' sahnesiyle ilgili açıklama geldi!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın oynadığı Show TV'nin sevilen dizisi Aile, yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Leyla Soykan’ın çocuğuyla olan ‘ampul’ sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Leyla karakterine hayat veren Canan Ergüder’in dizideki çocuğuyla çekilen sahnesinde yanan ampulü çıkarıp, "Hiç kimsenin sizin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim" demesi dikkat çekti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 9. bölümüyle ekranlara gelen Aile dizisinin ampul sahnesi izleyenlere 'seçim mesajı mı?' sorusunu sordurttu.

Ay Yapım'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Şirket "Aile dizimizin dün yayınlanan bölümündeki bir sahneye sosyal medyada farklı anlamlar yüklenildiğini gördük. Bu sahnenin dizimizin senaryo ve karakter hikayesinin devamını sağlaması dışında hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur. Diziyi izleyenlerin de bildiği üzere bu sahne dizinin önceki ve sonraki akışı ile uyumludur ve tamamen dizinin kendi konusu ile ilgili bir sahnedir." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)