Aytaç Şaşmaz tanınmaz halde!

ÖZEL HABER 18.01.2022, 15:44 19.01.2022, 15:05
Aytaç Şaşmaz tanınmaz halde!

Yeteneği ve güçlü oyunculuğuyla dikkat çeken Aytaç Şaşmaz, Magnet Quarterly için objektif karşısına geçti. 

İddialı fotoğraflar ortaya koyan oyuncu samimi bir röportaja imza attı. Oyunculuğu sonu olmayan bir bilgi birikimi olarak gören Şaşmaz, insanın hayatta aldığı yaraların onu daha güçlü kıldığına inanıyor.

"Genç ve başarılı bir oyuncu olarak kusursuzluğa bakışınızı merak ediyoruz. Bambaşka karakterleri canlandırırken, bu rollere hazırlanırken “kusursuz” performansı sağlamak için neler yaparsınız?" sorusuna Şaşmaz "İlk olarak hayal ederim ve odaklanırım. Yaptığım işi hayatımın merkezine alıp kendimi onunla bütünleştiririm. Başka bir dünyada, başka bir karaktere bürünmek için “an”da kalmaya gayret ediyorum. O karakterle bütünleşip ona tüm benliğimle inanıyorum. İnandırmak istiyorsan, inanmak zorundasın!" yanıtını verdi. 

"Oyunculukta sana göre kusursuzluğa en çok yaklaşan, örnek aldığın isimler var mı?" sorusuna "Kimse için kusursuz diyemem. En başta kendim olmak üzere... Fakat çok beğendiğim ve yolunu çok sevdiğim bir oyuncu olarak Haluk Bilginer’i söyleyebilirim." diyen oyuncu insan vücudunda kusursuz olarak gördüğü şeyin ise gözler olduğunu söylüyor. Oyuncu "Göz. Gözler her şeyi anlatır. Olan veya olacak olan her şeyi karşındaki kim olursa olsun bir bakışından hissedebilirsin. En azından benim için böyle." diyor... 

Yorumlar (0)