Barış Çantay tasarımlarıyla dikkat çekti

ÖZEL HABER 16.11.2020, 12:13 17.11.2020, 09:27
Barış Çantay tasarımlarıyla dikkat çekti

Eğlence sektörüne yönelik olarak özel tiyatrolara ve yapım firmalarına tiyatro ve sinema afişleri tasarlayan Barış Çantay kitap kapağı tasarımlarıyla da büyük dikkat çekiyor. 

Dizi Doktoru'nun genç yazarlarından Nihal Türkmen'in kitabının Erbulak Evi tarafından okuyucuyla buluşturuluduğu, oyuncu Dağhan Külegeç'in yayınevi olan Dağhan Külegeç Yayınları'ndan çıkan eserler içerikleri kadar kapaklarıyla da çok konuşuluyor. 

Bağımsız olarak yayıncılık sektörü için kitap kapak tasarımları, konsept ve görsel tasarımlar yapan Çantay, Dağhan Külegeç Yayınları'nda Kreatif Direktör olarak birbirinden yaratıcı ve kitabın ruhuyla bütünleşen kapak tasarımlarıyla büyük beğeni alıyor. 

Barış Çantay, daha önce de Walmart, ASDA, Inditex, Stockmann Group, Bestseller vb. gibi dünyanın önde gelen uluslararası ve çok uluslu markalarına, tekstil ve hazır giyim gruplarına, gıda sanayiinde faaliyet gösteren kurumlara, kadrolu, proje bazlı ya da freelance olarak departman yönetimi, koleksiyon ve tasarım desteği ile profesyonel olarak servis verdi.

Serbest grafik tasarımları, Avustralya, Amerika, İngiltere ve Almanya merkezli üreticiler tarafından, lisans altında geniş bir ürün gamına uygulanıyor. 

Yorumlar (0)