Bay Yanlış ekibinden veda pozu

ÖZEL HABER 29.09.2020, 16:33 30.09.2020, 12:05
Bay Yanlış ekibinden veda pozu

Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı cuma akşamları FOX ekranında izleyiciyle buluşan Bay Yanlış için final kararı alındı. Dizinin 3 hafta üst üste reytinglerinin düşük gelmesi üzerine kanalın talebiyle senaryoda revizyona gidildi ve dizi 14. bölümüyle, ekrana veda edecek.

Dizi ekibi son bölüm öncesinde toplu bir fotoğraf paylaşarak izleyicisine veda etti. Dizinin yönetmeni Deniz Yorulmazer Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa "Fotoğrafta olan olmayan tüm kıymetli bay yanlış ekibine ve bizimle gülüp,eğlenen, aşık olan tüm bay yanlış izleyicisine sonsuz sevgiler, teşekkürler, world is ours..." notunu düştü. 

Dizinin başrol oyuncusu Can Yaman ise paylaşımında "Bay Bay" dedi. 

Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin Tak’ın üstlendiği dizide Can Yaman ve Özge Gürel ikilisine; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Ecem Karavus, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler eşlik ediyordu.

Yorumlar (0)