Beren Arjantin'de gündeme oturdu!

TV 8'de yayınlanan Kızım dizisinde sergilediği başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken çocuk yıldız Beren Gökyıldız, Arjantin'in önemli TV kanallarından Telefe'ye röportaj verdi.

ÖZEL HABER 20.06.2020, 09:45 21.06.2020, 05:20
Beren Arjantin'de gündeme oturdu!

Med Yapım’ın TV8 için hazırladığı, Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı, My Fair Lady isimli bir Kore dizisinin uyarlaması olan Kızım, 34 bölüm yayında kalmış ve 31 Mayıs 2019'da ekranlara veda etmişti. Dizinin başrol oyuncusu ve ekranların sevilen ismi 10 yaşındaki Beren Gökyıldız önceki gün Arjantin'in en önemli televizyon kanallarından "Telefe"nin canlı yayın konuğu oldu.

Verdiği sempatik cevaplarla ilgi çeken Gökyıldız sosyal medyada da gündeme oturdu. Arjantin'de büyük bir hayran kitlesine sahip Gökyıldız, "Arjantin kültürü hakkında neler biliyorsun?" sorusuna, "Boca Juniors'ı biliyorum. Arjantin'de o takımı destekliyorum. Ve mangalı da biliyorum" cevabını verdi. Bıca Juniors cevabı sosyal medyada çok konuşuldu. 

Arjantin basınının "Pembe dizilerin kraliçesi" olarak tanımladığı, oyunculuğuyla dev aktörleri de geride bıraktığı iddia edilen Beren Gökyıldız'la yayını Arjantinli oyuncu ve sunucu Veronica Lozano yaptı. Sohbete "Her akşam bizi ağlatıyorsun" cümlesiyle başlayan Lozano'ya Beren, "Lütfen ağlamayın, onlar film" diyerek stüdyodakileri kahkahaya boğdu. 

Beren yayında sırrını da vermedi: "Ağlamak için iki taktiğim var. Birini söyleyebilirim. Stüdyo ışıklarına bakıp ve gözyaşlarımın çıkmasını bekliyorum. Diğeri ise sır" dedi. 

Beren Gökyıldız canlı yayında İspanyolca şarkı da söyledi.

İşte o röportaj:

https://www.clarin.com/espectaculos/tv/nina-telenovela-turca-momento-hablo-veronica-lozano-gusta-boca-juniors_0_0AtW8Ka70.html

Yorumlar (0)