"Birbirimizle oynamak istiyorduk"

ÖZEL HABER 08.12.2020, 12:39 09.12.2020, 09:24
"Birbirimizle oynamak istiyorduk"

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolleri paylaşan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol BeStyle dergisine konuştu. Biribirinden çarpıcı pozlar veren ikili samimi açıklamalarda bulundu.

Demet Özdemir partmeriyle ilgili; "İbrahim’i sürekli takip eden, yaptığı işleri saygıyla izleyen biriydim. Aynı menajerlik şirketinde olduğumuz için birkaç kere denk geldik ve tanıştığımızda da onunla çalışmak istediğimi söylüyordum, o da sağ olsun benzer şeyler söylüyordu bana. Aslında uzaktan uzağa birbirimizle oynamak istiyorduk. Şans bugüneymiş. Okuduğum şeyde o kadar İbrahim’i görüyordum ki, onu düşündüklerini duyduğumda bir taşla iki kuş oldu.

Hem karaktere çok uygun ve çok şey katabilecek bir oyuncuydu, hem de benim çok çalışmak istediğim bir oyuncuydu. Birlikte vakit geçirdikten sonra da çok değer verdiğim bir partnerim oldu. Hem ağabey oldu bana, hem kol kanat gerdi. İyi ki yollarımız kesişmiş, kalp kalbe karşı bir durum oldu. Tabii ki yeteneği sayesinde Mehdi karakterine can veriyor ve ben çok mutluyum." ifadelerini kullandı. 

İbrahim Çelikkol ise "Doğduğun Ev Kaderindir’in senaryosunun geneli beni çok etkiledi. Bu hikayenin gerçek bir hayat hikayesi olduğunu bilmekse beni daha çok içine çekti. Durum böyle olunca da bu işin içinde olmam benim için kaçınılmaz oldu." dedi. 

Yorumlar (0)