Bu hafta 2'i yeni 6 dizi başlıyor

ÖZEL HABER 04.09.2021, 17:22 06.09.2021, 12:17
Bu hafta 2'i yeni 6 dizi başlıyor

Eylül ayı geldi ve dolayısıyla ekranda yeni sezon dizi ve programlar yerlerini almaya başladı. Bu hafta 2 tanesi yeni olmak üzere 6 dizi sezonu açacak. 

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu, senaryosunu ise Can Sinan’ın kaleme aldığı, “Uzak Şehrin Masalı” 12 Eylül Pazar Fox ekranında olacak. 

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, Süreç Film imzalı merakla beklenen dizi "İçimizden Biri" de aynı akşam 12 Eylül Pazar, ekran yolculuğuna başlıyor.

atv'nin iddialı dizisi "Bir Zamanlar Çukurova" 9 Eylül Perşembe akşamı 4. sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin yeni sezonuna İbrahim Çelikkol’un damga vurması bekleniyor. Aynı gece Kanal D dizisi Camdaki Kız, güçlü hikayesi ve benzersiz ekibi ile ekran yolculuğuna 2. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. 

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, atv’nin iddialı dizisi “Kardeşlerim” yeni sezona 11 Eylül Cumartesi akşamı başlayacak. 

Yayına başladığı ilk günden bu yana izleyicilerin gözdesi olan, Gönül Dağı'nın yeni sezon ilk bölümü de aynı gece  TRT 1’de ekrana gelecek. 

Yorumlar (0)