Bu hafta 4 dizi birden yeni sezonu açıyor!

ÖZEL HABER 09.09.2023, 18:57 11.09.2023, 13:23
Bu hafta 4 dizi birden yeni sezonu açıyor!

Eylül ayının gelmesiyle birlikte ekranda da yeni sezon dizileri yerlerini almaya bir bir başladı. Bu hafta 4 dizi yeni sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak. 

ÖMER

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, yeni sezonun ilk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi 20.00’de Star’da başlıyor. 

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban’ın başrolü üstlendiği yapımcılığını KYN Yapımevi yaptığı ve yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezonun ilk bölümüyle 12 Eylül Salı günü izleyicisiyle buluşacak.

YALI ÇAPKINI

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde yer aldığı ekranın iddialı dizisi 15 Eylül Cuma Star'da yerini alacak.  

Diziden yayınlanan ön izleme sahnesinde Gaziantep'te vurulan Ferit ambulans uçakla İstanbul'a getirilirken Seyran, Gülgün ve Orhan kahroluyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı reyting rekortmeni dizi “Kızılcık Şerbeti” 15 Eylül Cuma yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Yorumlar (0)