Bu hafta tam 6 dizi izleyiciyle buluşacak!

ÖZEL HABER 12.09.2022, 13:21 13.09.2022, 12:54
Bu hafta tam 6 dizi izleyiciyle buluşacak!

Eylül ayının gelmesiyle diziler izleyicileriyle buluşmaya başladı. Bu hafta “Yargı”, “Mahkum”, “Üç Kız Kardeş” ve “Camdaki Kız” yeni sezonu açarken. “Dünyayla Benim Aramda” ve “Sadece Arkadaşız” dizilerinin de ekran yolculuğu başlıyor.

Üç Kız Kardeş

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin gönlünde taht kuran Üç Kız Kardeş yeni sezon ilk bölümü ile 13 Eylül Salı akşamı saat 20.00’ de Kanal D’de. 

Dünyayla Benim Aramda

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Pınar Bulut’un güçlü kaleminin Hülya Gezer rejisiyle bir araya geldiği Disney+’ın yeni orijinal dizisi "Dünyayla Benim Aramda" ilk iki bölümüyle 14 Eylül’de seyirciyle buluşacak. Hikayesiyle şimdiden merakla beklenen dizinin göz dolduran oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy,Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

Mahkum

FOX’un sevilen dizisi “Mahkum” 15 Eylül Perşembe günü yeni sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli’nin oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizide; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hakan Karsak, Hayal Köseoğlu, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar yer alıyor. 

Camdaki Kız

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir hayat hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız 3. sezonuyla 15 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Sadece Arkadaşız

Yurt dışında büyük bir ilgi ile izlenen “Love Snack”in uyarlaması “Sadece Arkadaşız” 16 Eylül'de EXXEN’de başlıyor.

“Sadece Arkadaşız”ın başrollerini Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka paylaşırken, yönetmenliğini Emre Erdoğdu senaristliğini ise Zeynep Koçak yapıyor. Sevilen ikili dizide ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışacaklar.

Yargı

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni sezonu 18 Eylül Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Sezon finali sahnesiyle seyircileri büyük bir soru işareti ile bırakan dizi, yeni sezon tanıtımı ile sürükleyici bir sezonun daha seyirci ile buluşacağının sinyallerini verdi.

Yorumlar (0)