'Büyük Düşler’in öğretmenlerinden mesaj

ÖZEL HABER 24.11.2020, 12:57 25.11.2020, 09:21

TRT Belgesel ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yapımcılığını başarılı projelere imza atan Bülent Turgut’un üstlendiği “Büyük Düşler Büyük İşler” programı ile çocukların düşleri şahane tasarımlara, tasarımlar da köy okullarındaki miniklerin gülümsemelerine dönüşmeye devam ediyor.

Öğretmenlerin büyük katkısının olduğu programda, çocukların uçsuz bucaksız hayal dünyasından ilham alan ekip, köy okullarındaki yetenekli öğrencileri bilim, müzik ve resim sınıflarına, zeka oyunları ve beceri atölyelerine, tiyatro salonlarına ve spor yapabilecekleri alanlara kavuşturuyor.

Yapımcı Bülent Turgut, programda düşlerini gerçekleştirdikleri köy okulo öğretmenlerinin güzel dilelerini paylşarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı ve şu ifadeleri kullandı; "Yaklaşık bir yıldır karış karış ülkemizdeki okulları dolaşıp çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin hayallerine, eğitim camiamızın göz bebeği öğretmenlerinin öğretme sevdalarına tanıklık ediyoruz. Fedakarlıklarına, tutkularına tanıklık ettikçe geleceğe olan umudumuz, heyecanımız ve şevkimiz artıyor. Geleceğimizi inşa eden tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun."

Çocukların hikayelerine, düşlerine ve hayatlarına dokunan, her bölümü izleyeni başka diyarlara ve başarı öykülerine götüren program TRT Belgesel ekranlarında Pazar günleri 12.30'da ekrana geliyor…

 

Yorumlar (0)