"Can'ı kastetmedim, magazin sizi aldatıyor"

ÖZEL HABER 02.08.2021, 15:26 03.08.2021, 13:33
"Can'ı kastetmedim, magazin sizi aldatıyor"

En son Masumiyet dizisiyle ekranda olan Tolga Güleç Türkiye'de yaşanan yangın felaketine karşı duyarsızlığa isyan etmiş, Instagram'da yapılan paylaşımlara dair tepkisini "Milyon takipçi yapmış vasıfsız kardeşim... Sana diyorum, yahu kime olacak! Herkesin içinde isim vermeyeyim şimdi, sonra salarsın üstüme 12-13 yaşındaki fanlarını. Bir katkın olsun şu dünyaya! Kardeş durmadan Instagram'da üstü çıplak fotoğraflarını paylaşıp etkileşim kasacağına, yapsana 2 paylaşım! En azından ihtiyaç listesi paylaş! Paylaş bir şey paylaş... Tamam en yakışıklı sensin, en iyi vücut sende tamam. Ne olur?" sözleriyle ifade etmişti.

Güleç'in bu sözlerinde hedef aldığı kişinin ise rol aldığı 'Sandokan' adlı dizi için yaklaşık 7 aydır İtalya'da bulunan ve Türkiye'de yaşanan yangın felaketine sessiz kalması ve bu acılı günlerde üstü çıplak paylaşımlar yapıyor olması sebebiyle Can Yaman olduğu düşünülmüştü.

Ancak Tolga Güleç, Can Yaman'ın hayranlarının kendisine getirdiği eleştiriler üzerine bahsettiği kişinin Can Yaman olmadığını belirtti. 

Güleç Twitter'da yazılan bir hayran mesajına "İsim vermedim ve Can'ı kastetmedim. Magazin sizi aldatıyor. Can'la hiçbir zaman bir sorunum olmadı ve olamaz." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)