Can Yaman 1 Nisan'da Malezya Kaplanı olacak

ÖZEL HABER 22.01.2024, 13:18 23.01.2024, 13:36
Can Yaman 1 Nisan'da Malezya Kaplanı olacak

MALEZYA KAPLANI CAN YAMAN 

Türkiye’de yayınlanan Bay Yanlış dizisinin sona ermesiyle İtalya’dan gelen teklifleri değerlendiren ve oraya yerleşen Can Yaman, 2021 yılında Sandokan dizisinde oynayacaktı. Ancak pandemi koşullarının ağırlaşması nedeniyle dizi ertelendi ve Yaman da Sandokan’ın yeni tarihini beklerken aynı yapım şirketinin ürettiği Viola Come İll Mare (Deniz Gibi Mor) dizisinde iki sezon rol aldı. Ve Ay Yapım’la Macaristan’da tamamı İngilizce çekilen El Turco dizisinde oynadı.

ADALET SAVAŞÇISI OLACAK

Ancak Can Yaman’ın Türkiye’den İtalya’ya taşınmasını sağlayan Sandokan dizisi için yeniden hazırlıklar başladı. Yaman da büyük bir kampa girdi. Gece gündüz hem fiziksel, hem de oyunları için hazırlanan Can Yaman, bir İtalyan kahramana hayat verecek. İtalyan yazar Emilio Salgari’nin 11 roman olarak yayınladığı, ilki 1883 yılında İtalya’da yayınlanan, 19. Yüzyıldan kalma hayali bir korsan Sandokan. Sömürgecilere karşı ayaklanan kahraman bir korsan olan Sandokan’ı yazarı Güney Çin Denizi’nin “Malezya Kaplanı” olarak tanımlıyor. Sandokan, daima güçsüzün yanında olan, halkı koruyan, adalet dağıtan bir savaşçı. Roman, 1976 yılında İtalya’da 6 bölümlük bir mini dizi olarak yayınlandı. Hint asıllı aktör Kabir Bedi 1976'da Sandokan karakterine hayat vermişti.

1 NİSAN’DA SETE ÇIKIYOR

Can Yaman’ın başrolünü oynayacağı, Alessandro Sermoneta ve Davide Lantieri tarafından yazılan yapım, Salgari’nin romanlarından serbestçe uyarlanacak ve Le Tigri di Mompracem dünyasının modern versiyonu olacak. 10 bölüm yayınlanması planlanan dizi için 1 Nisan 2024’te sete çıkılacak. Sandokan son yıllarda İtalya'da üretilen en büyük prodüksiyonlu projelerden biri olacak. 

Yorumlar (0)