Can Yaman: "Annemi hayal kırıklığına uğratmak istemedim"

ÖZEL HABER 28.03.2023, 13:47 29.03.2023, 16:44
Can Yaman: "Annemi hayal kırıklığına uğratmak istemedim"

El Turco dizisinin çekimlerini tamamlayan Can Yaman, İtalya'da kurmuş olduğu derneği Can Yaman for Children ile yeni bir dayanışma projesi başlatmış ve “Break the Wall Tour” isimli proje kapsamında 10 Mart'ta İtalya turuna çıkmıştı.

Gelirin bir kısmının Türkiye'de depremzedelerin yakınlarına psikolojik yardımda bulunmayı taahhüt edecek kuruluşlara bağışlanacak kampanya için en son Macerata'yı ziyaret etti ve kütüphanede öğrencilerle buluştu. 

"Öğretmenlerinizi rahatsız edin ve hep sorun, doymayın” diyen Yaman kendi öğrencilik yıllarından bahsetti ve "İtalyan lisesine gittim, ücretli özel bir okuldu, ama kader, 14 yaşımdayken babamın işi daha da kötüleşti, bu yüzden okul ücretini ödeyemedik. Bu gerçek bana çok azim verdi, o yüzden her yıl burs kazandım ücretsiz okudum. Annemi hayal kırıklığına uğratmak istemedim çünkü annem çok önemsiyordu yabancı dil öğrenmemi. Hayalim dünya vatandaşı olmaktı. İtalyan lisesi dünya görüşümü güçlendirmek için fırsat oldu" dedi. 

Yorumlar (4)
Seda özgün 1 yıl önce
Muhteşemsin can yaman seninle gurur duyuyoruz yolun açık olsun. Allahım gücüne güç katsın
Valeria Fleitas Jiménez 1 yıl önce
#CanYaman es un excelente ejemplo para la juventud por su perseverancia, por su voluntad, su empeño para alcanzar sus sueños, su valentía para vencer todos los obstáculos y siempre con la gran ternura, sensibilidad y simpatía que le caracteriza ⭐
Şükriye uzer 1 yıl önce
Seninle gurur duyuyoruz seni çok seviyoruz artık Türkiye de görmek istiyoruz yolun bahtın açık olsun inşAllah yavrum
Мая Василева 1 yıl önce
Браво на Кан Яман, това е много умна постъпка, като син който обича родителите си.Много се радвам, че така е учил. И аз по същия начин си обучавам, едно от децата.