Can Yaman'dan Cahil Periler sürprizi

ÖZEL HABER 26.01.2021, 13:17 27.01.2021, 13:04
Can Yaman'dan Cahil Periler sürprizi

Kariyerindeki 13'üncü uzun metraj filmi Şans Tanrıçası'nı geçen yıl sonunda izleyiciyle buluşturan ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, 2001 yılında gösterime giren filmi Cahil Periler'in dizisini çekmek için hazırlıklara başladı. 

Margherita Buy, Stefano Accorsi, Serra Yılmaz gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı filmin, dizi uyarlamasında ise yönetmenin son olarak bir reklam projesinde birlikte çalıştığı oyuncu Can Yaman da rol alacak. 

Yaman dizide, filmde Kargo vokalisti Koray Candemir'in hayat verdiği 'Emir' karakterine hayat verecek. Dizide, Emir karakteri için filmde yer almayan bir hikaye yazılacak.  

Ferzan Özpetek filmografisinin başarılı filmlerinden biri olan Cahil Periler'in dizisini çekeceğini 2019 yılında duyurmuş ve dizide her şeyin filmdekinden farklı olacağını söylemişti.

Yönetmen, düşüncelerini şu sözlerle ifade etmişti; "Cahil Periler'i çektiğim dönem İtalya ve dünya için daha mutlu günlerdi. 11 Eylül yaşanmamıştı. İnsanların geleceğe daha bir güveni vardı. Bugün her şey çok farklı. Bundan dolayı o günleri çok özlüyorum" 

Yorumlar (0)