Can Yaman'dan skandal görüntüyle ilgili açıklama!

ÖZEL HABER 21.10.2023, 12:25
Can Yaman'dan skandal görüntüyle ilgili açıklama!

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, dizi ve reklam projelerinin yanı sıra İtalya'da kurmuş olduğu derneği Can Yaman for Children ile de İtalya'da hayran kitlesini genişletti. 

Gittiği her yerde büyük bir sevgi seliyle karşılaşan oyuncu, başta çocuklar olmak üzere sevenlerine karşı gösterdiği mütevazı tutumu ve güler yüzüyle de dikkat çekiyordu. Ancak Yaman bu kez hayranına karşı verdiği sert tepkiyle gündem oldu. Arabada giderken bir hayranı tarafından görüntülenen Yaman, telefonu alıp fırlattı. 

Oyuncudan konyle ilgili açıklama geldi. Can Yaman, Palermo'daki Hotel delle Palme'nin önünde gerçekleşen görüntülerin ardından yaşananları anlattı. Ünlü isim; "Hayranlarım öyle insanar değil. Bu kişi ilk andan itibaren çok kaba davrandı, ne fotoğraf istedi, ne de merhaba dedi. Roberto'nun hareket etmesini istemesine rağmen içeri girmesine izin vermeyerek, birkaç kez zorba ve tehditkar bir şekilde yanıt vererek, hareket etmeden ve flaşı gözümüze doğrultarak bizi rahatsız etmeye devam etti. Sonunda içeri girmesine izin verdi. Arabadayken beni bir santim uzaktan çekmeye devam etti, sanki kafesteki bir hayvan ya da bir nesneymişim gibi. Bu bir hayran değil, kimin hayran olduğunu kimin olmadığını anlayabiliyorum. Ben asla kabalık yapmadım ve yapmayacağım. Bana saygı duyan ve her şeyden önce beni rahatsız etmeyen gerçek bir hayran. Bir fotoğrafı ya da sarılmayı asla reddetmedim ve bu kadar kabalık dışında hiçbir tepki verme ihtiyacı duymadım" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (1)
Ferah Coşkun 10 ay önce
Tacizciler,karalamacılar,komplocular,kindar linçciler....insanı nasıl çileden çıkaracaklarını ,tuzağa düşüreceklerini iyi biliyorlar.