Can Yaman'dan "Viola Come Il Mare" paylaşımı

ÖZEL HABER 29.07.2022, 16:13 01.08.2022, 10:43

Can Yaman’ın İtalya’da rol aldığı Viola Come Il Mare dizisinin yayın tarihi belli oldu. Can Yaman’ın polis Francesco Demir karakterini canlandırdığı dizi 14 Eylül'de İtalyan kanalı Canal 5’te izleyiciyle buluşacak.

Yaman Yaptığı paylaşımla diziden bahsetti. Fragman paylaşan oyuncu "İlk çekimden neredeyse bir yıl sonra, yeni dizimiz "Viola Come il Mare"nin ilk fragmanının ön izlemesini yayınladığım için mutluyum.

Duygular ve fedakarlıklarla dolu uzun bir yolculuktu; kahkahalar ve kötü ruh halleri; bağlılık ve memnuniyet; rüzgar, yağmur, soğuk, sıcak ve hatta Covid ne yazık ki ziyaretimize geldi! Ama başardık ve sonunda bu ilk harika hedefe ulaştık… Tamamı İtalyanca olan ilk dizimin yayını yaklaşıyor.

Profesyonellerden, harika oyunculardan ve birçok arkadaştan oluşan bu harika grupla çalışmaktan gurur duyuyorum. Umarım hepimizin arasında doğan güzel duygu, bizi bağladığı aynı güçle ekranı "yarmıştır"! Haydi "Viola Come il Mare", herkese ne kadar duygu hissettiğimizi ve bu diziye ne kadar sevgi adadığımızı gösterin." dedi. 

Yorumlar (0)