Can Yaman İtalya yolcusu

ÖZEL HABER 26.09.2020, 16:53 28.09.2020, 10:58
Can Yaman İtalya yolcusu

FOX ekranında izleyiciyle buluşan  ve haftaya son bölümüyle ekrana gelecek olan romantik komedi Bay Yanlış dizisinde başrolü Özge Gürel'le paylaşan Can Yaman İtalya'ya gidiyor. 

İtalya'da önceden anlaştığı bir organizasyona ve bir televizyon programına katılacak oyuncu aynı zamanda hayranlarıyla buluşacak. 

Demet Özdemir'le birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisi İtalya'da şu sıralar Prime Time’da yayınlanan Can Yaman, İtalya'da oldukça fazla hayrana sahip.

Dolunay dizisinin İtalya'da yayınlanmasının ardından ülkede popüler olan Yaman, geçen yaz da İtalya'ya giderek sevenleriyle bir araya gelmişti.

Yorumlar (7)
Brenda Davids 4 yıl önce
Can Yaman one the best Turkish actors I know..based o Dolunay,Erkenci Kus and now Bay Yanlis
Can yaman aşkı 4 yıl önce
Gitmesin vuris kapar benim aşkım benden uzakta olmasın orda onu çiğ çığ yerler sakin gitme
Subbaraju 4 yıl önce
Can Yaman is Great actor he is pan world actor now he introduced in Italy also it's good work. Same as can you Telecast in INDIAN NETWORK because i like Can Yaman all series mostly like is Inadian Ask,Dolunay , Erkenci Kus , Now Latest series Funny & Love Entertainment Bay.Yanlis i like it so much. So please try to telecast in Indian OTT NETWORK
Nilufer 4 yıl önce
Fox dizileri çok güzel. Bay yanlış da çok güzel. Neden kaldırılıyor anlamıyorum. Reting düşük diye kaldırılıyor ama başka sebepler olabilir. Bence düşük değil. Kaldirilmasin.
Final olmasın lütfen 4 yıl önce
Final olmasın lütfen
GİTME 4 yıl önce
BAY YANLIŞI BIRAK MA
Muhammed Ali 4 yıl önce
Final olmasin