Can Yaman: "Şimdiden 76.494 euro yardım topladık"

ÖZEL HABER 15.02.2023, 09:02 16.02.2023, 10:26
Can Yaman: "Şimdiden 76.494 euro yardım topladık"

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman yaşanan deprem felaketinin ardından AHBAP'a 250 bin TL maddi destekte bulunmuştu  ve bununla da kalmamış İtalya'da kurucusu olduğu  Can Yaman for Children derneği vasıtasıyla deprem bölgesi için bir yardım kampanyası başlatmıştı.

Oyuncu yaptığı paylaşımla " 1.546.072 ₺ üzerinde yardım topladık" dedi. Yaman şu ifaleri kullandı: "Türkiye'deki büyük deprem afetinde etkilenmiş insanlarımızın yanında olup, bağışçı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz. Dünyanın neresinde olursa olsun unutmayalım ki sevgi sevgiyi üretir. Ve bu duygunun bizi birleştirdiğini hep anımsamalıyız.



Şu zamana kadar 2.016 hayır severden bağış bize ulaştı. Ve yaklaşık 1.546.072 ₺ üzerinde yardım topladık. Bu toplanan tutar daha öncede  duyurduğumuz üzere depremden etkilenen insanlara destek olmak için Türkiye'deki "Ahbap"derneğine bağışlanacak. 
Ama daha yolumuz çok uzun. El ele verip, Türk halkının bu büyük felakette verdiği mücadelede onların yanında olmaya devam etmeliyiz. O yüzden bağışların sürekliliği çok önemli. Küçük bir bağış bile bir ailenin ihtiyaclarının karşılanması sağlayabilir. 

Daha fazla bilgi edinmek ve somut bir katkı sunmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. https://cyfc.link/aidforturkey Bağış kısmında, ödeme nedenini olarak "TÜRKİYE'YE YARDIM" yazmayı unutmayın.

Can ve tüm ekip adına çok teşekkür ederiz, bu iyilik hareketinden asla vazgeçmeyeceğiz!" 

Yorumlar (1)
Shole nasrollahi 1 yıl önce
#CanYaman