Can Yaman: "Size hep sarıldığımı bilin"

ÖZEL HABER 24.10.2023, 09:54 24.10.2023, 10:15

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, dizi ve reklam projelerinin yanı sıra İtalya'da kurmuş olduğu derneği Can Yaman for Children ile de İtalya'da hayran kitlesini genişletti. 

Gittiği her yerde büyük bir sevgi seliyle karşılaşan oyuncu, başta çocuklar olmak üzere sevenlerine karşı gösterdiği mütevazı tutumu ve güler yüzüyle de dikkat çekiyordu. Ancak en son arabada giderken bir hayranı tarafından görüntülenen Yaman, telefonu alıp fırlatmasıyla gündeme gelmiş, ardından yaptığı açıklamada. O kişinin hayranı olmadığını ve zorbalık yaptığını belirtmişti. 

Yaman Palermo'da yine sevgi seliyle karşılandı ve oyuncu bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Ünlü isim şu notu düştü; "Gün çekimlerinin sonuna kadar sıcak altında ulaşım ile bekleyen gerçek ve saygıdeğer hayranlarımla dostane bir set. Ve sonunda biriken yorgunluğa rağmen ödüllendirici buluşma gerçekleşiyor.. Çalışırken sahne arasında hep aceleyle kaçmak zorunda kaldığımız için özür dilerim ve kişisel olarak kendimi çoğu zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım karakter ve düşüncelere dalmış buluyorum, odaklanmaya çalışıyorum ve düzgün bir şekilde söylemek zorunda olduğum şakaları tekrarlamaya çalışıyorum .. Bilmelisiniz ki sizi görmezden gelmiyoruz, aksine desteğiniz için mutluyuz... Fiziksel olarak olmasa da size hep sarıldığımı bilin."

Yorumlar (0)