Ceyda Düvenci'nin dizi mutluluğu

ÖZEL HABER 13.01.2021, 15:07 14.01.2021, 11:23
Ceyda Düvenci'nin dizi mutluluğu

En son Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol alan ve uzun süredir ara veren Ceyda Düvenci dijital platform Exxen'de izleyiciyle buluşan Öğrenci Evi dizisiyle setlere dönüyor.

Dün çekimlerde yer alan oyuncu dizi setlerini özlediğini ve mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ifade etti.

Çekim takvimini paylaşayan Düvenci fotoğrafa; "Tam 3 koca yıl olmuş dizi setine çıkmayalı... 22 yıl aralıksız çalıştıktan sonra 3 yıl oyuncu olarak dizi setlerinden ayrı kalmak iyi gelmekle birlikte kafamı karışıtırmıştı. Ve açıkçası emin değildim dönmek istediğimden. Bugün o gün... @exxen platformunda yayınlanan @ogrencieviexxen Öğrenci Evi dizinde dünya tatlısı gençlerle sete çıktım bugün. Can arkadaşım @ercinkarabulut görüntü yönetmenim ve işini çok iyi yapan @dogacananafarta Doğa Can Yönetmenim... @sametkaankuyucu ve @serrapirinc birbirinden tatlı ve disiplinli genç rol arkadaşlarım ve harika bir ekip karşıladı beni... iyi hissediyorum... şükür edilecek bir gün daha anlayacağınız... ve evet itiraf ediyorum özlemişim, iyi geldi..." notunu düştü. 

Yorumlar (0)