Demet Özdemir "İlkin"i anlatıyor!

ÖZEL HABER 15.09.2022, 16:20 16.09.2022, 13:20
Demet Özdemir "İlkin"i anlatıyor!

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncuları Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger Magnet Quarterly için objektif karşısına geçti. Tek tek röpoartaj veren oyunculardan Demet Özdemir sorulara samimiyetle yanıt verdi. 

1. Disney+’ın ilk yerli projelerinden birinde yer alıyorsunuz. Hepimizin çocukluğuna değinen bu platformda olmak ne hissettiriyor?

Benim için çok heyecan verici, çocukluğumdan beri severek izlediğim ikonikleşen filmlerin arasında yer almak gerçekten fantastik. Hele benim kadar animasyon aşığı biriyseniz bu gerçekten heyecan verici.

2. İlkin karakterini nasıl analiz ettiniz?

Aslında yaptıklarından çok yapamadıklarına baktım karakterin, nelere neden sustuğunu aslında gerçek korkularının neler olduğunu çözümlemeye çalıştım. Gerçekten zor bir karakter İlkin ama her insan gibi sevgi ile ilgili sınavları var.

3. İlişkinizde böyle bir iletişim problemi yaşasanız sizin çözüm şekliniz nasıl olurdu?

Bu tür problemler yaşamak için gerçekten bittiğine önce kendinizi ikna etmeniz gerekiyor. Zaten temel problem güvensizlik değil bir bağ kaybı, ben asla bu yollara başvurmazdım. Bu kadar uzun soluklu oyunlar kurup oynamak gerçekten zor, başa çıkması güç bir süreç olurdu ve geri dönülemez yollara sürüklemesi kişinin kendini…

4. İlişkilerde dengeye mi yoksa karşılı saygıya mı inanırsınız?

Aslında saygı olmazsa olmaz, fakat saygıyı seçip dengeyi de bırakmak olmaz. Denge tüm evren, tüm yaşam için gerekli, iletişimde de olmazsa olmazdır benim için. O zaman şöyle diyeyim; saygı çerçevesinde bir denge.

5. Bir oyuncu olarak Tolga’nın yaşadığı ruh durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Yaşadığı onaylanma durumuna açlığını gerçekten iyi anlayabiliyorum. Herkes, göz önünde olan özellikle başarısının, güzelliğinin, yeteneklerinin onaylanmasını bekliyor. Sebebi ise oyunculuk kariyer seçimi bu yönde olunca ancak böyle iyi hisseder hale geliyorsun. Konu bu durumu nasıl yönettiğin. Tolga’yı anlıyorum ama yönetim şekli maalesef kendine zarar veren ve değer hissettiren bir moodda.

6. Sizce sevgi tükenen mi yoksa tüketilen bir şey mi?

Aslında sevgi sınırsız sadece niyet etmek vardır mesela; seni sevmeyi istiyorum ve seni artık sevmek istemiyorum 2 uç seçenekler. Konu tüketilir değil de aslında sevmekten vazgeçmemek olduğunda sevginin biten bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Yorumlar (0)