Deniz Işın ve Sarp Bozkurt "Bizden Olur Mu?"yu anlattı!

ÖZEL HABER 18.02.2022, 11:15 18.02.2022, 16:42
Deniz Işın ve Sarp Bozkurt "Bizden Olur Mu?"yu anlattı!

Dijital platform BluTV’de yayına giren yeni komedi dizisi “Bizden Olur Mu?” izleyicilerle buluşmaya başladı. Kültür sanata dair YouTube kanalında sohbetler gerçekleştiren Deniz Ali Tatar, “On Matinesi” adlı programında, dizinin başrol oyuncuları Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’u konuk etti. Yaklaşık 15 dakikalık 10 bölümden oluşan bir sezonu yayınlanan “Bizden Olur Mu?” dizisi, hayal kırıklıklarıyla dolu ilişkilerden geçen Deniz ve Sarp’ın, taktiklerle yürüyen ilişki yaşayabilme çabalarına odaklanıyor. Bunun için ilişki tavsiyeleri veren kitaplara sarılan Deniz ve Sarp, kimi zaman komik kimi zaman duygusal süreçlerden geçiyor. Kimi zaman tuhaf durumlara da düşen ikili, komik durumlardan çıkmayı başarabilecek midir, bu muammadır.

Daha önce YouTube’de yayınlanan “Eee Sonra” dizisi için bir araya geldiklerini anlatan oyuncular Deniz Işın ve Sarp Bozkurt, “Bizden Olur Mu?” dizisinin tamamen yeni bir dizi olduğunu belirtti. Birbirlerini çok seven bir ekip haile geldiklerini ve yeni bir dizi daha yapmaya karar verdiklerini söyleyen Işın ve Bozkurt, kahkaha dolu bir sohbetle diziyi, Deniz Ali Tatar’a anlattı. Son dönemlerde yer aldıkları yapımlarda canlandırdıkları karakterlerle komedi yüzleri olmayı başaran Işın ve Bozkurt, çok keyifli bir süreçte diziyi çektiklerini belirtti.

Karakterlerin çift olmaya çalıştıklarını söyleyen Deniz Işın, kitaplardan aldıkları tavsiyelerle çift olmaya çalışan Deniz ve Sarp’ın başarısız olduğunu belirtiyor. İlişki konusunda saçma triplere girilmemesine inandıklarını belirten Sarp Bozkurt: “Taktik kitapları birileri için yazılmış olabilir. Ama aslında ‘sen kendin olunca bir şeyler daha tatlı olur’ sanki demeye çalışıyoruz.” diyerek anlattı. “Taktikler işe yarayınca aslında, o ilişki yürüse bile kendin gibi davranmadığın için bir şeyler havada kalıyor.” diyerek durumdan bahseden Deniz Işın, kendi isminde bir karakter canlandırmanın ‘daha kendimiz gibi oynamak’ konusunu kolaylaştırdığından da söz etti. “Bizden Olur Mu?” bir sezonluk 10 bölümü, BluTv üzerinden izlenebiliyor.

Leyla ile Mecnun’un üçüncü sezonu geliyor

Dizide tavukla bir sahnelerinin olduğunu söyleyen Işın ve Bozkurt, ‘Irmak’ adındaki tavukla zor bir sahne çektiklerini ama eğlendiklerini belirtti. Aynı zamanda Exxen’de yayınlanan “Leyla İle Mecnun” dizisinde de başrolde oynayan Deniz Işın, içinde bulunmaktan keyif aldığı projelerin kendini mutlu ettiğinden söz etti. Leyla ile Mecnun’un üçüncü sezonu için hazırlıklara başladıklarını da müjdeleyen Işın, sonsuza kadar bu şekilde sürmesini istediğini belirtti. Tiyatro oyunu “Suit” ile sahneye çıkmaya devam eden Sarp Bozkurt ise, yeni bir film projesi yazmaya başladıklarını ve yakında çekeceklerini müjdeledi.

Yorumlar (0)