Doğa intikam planını uygulamaya başlıyor!

ÖZEL HABER 03.06.2023, 12:54 03.06.2023, 13:01
Doğa intikam planını uygulamaya başlıyor!

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi.

Dizi; ABC1 20+’da 8.12 izlenme oranı 20.46 izlenme payı, AB grubunda 7.64 izlenme oranı 20.96 izlenme payı, Total’de ise 6.25 izlenme oranı 16.39 izlenme payı alarak büyük beğeni topladı. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık altı saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı.

Sezonun fenomen dizisi olan Kızılcık Şerbeti, 9 Haziran Cuma günü çok konuşulacak sezon final bölümüyle ekrana geliyor. Diziden  merakla beklenen ilk tanıtım izleyiciyle buluştu.

Tanıtımda; Alev’le Abdullah’ı bir arada gören Pembe, Alev’i sert bir dille uyarırken Abdullah’la da karşı karşıya geliyor. Kıvılcım ve Ömer’in evlerini tuttuğu tanıtımda yeni evli olan Nursema ise haciz şoku yaşıyor. Fatih’le buluşan Aylin ise çekilen fotoğrafları Alev’e yolluyor. Gözyaşları içinde yemek yapan Doğa’nın intikam planını uygulamaya başlaması dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)