“Dünya sorunlarını dert eden bir insanım"

ÖZEL HABER 09.08.2021, 09:02 10.08.2021, 08:43
“Dünya sorunlarını dert eden bir insanım"

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisiyle izleyiciyle buluşan Kerem Bursin Vogue Türkiye için objektif karşısına geçti.

Bütün mesleklerden ve unvanlardan bağımsız bir şekilde kendini “Dünya sorunlarını dert eden, ataerkil sistemin karşısında duran, kadınların bu dünyada yaşadığı haksızlıkları araştıran ve sesini çıkaran, dünyanın dengesizliğine sinirlenen, sorgulamayı seven bir insanım herhalde” diye tanımlayan oyuncu dikkati iklim krizine çekiyor.

Bursin; "Her yer yanıyor. Deniz bile yanıyor. Hâlâ fabrika atıkları etrafa saçılıyor. Uzaya gitmeyi konuşuyoruz, gidelim de buraya dair ne yapıyoruz şu an? Mis gibi bir dünyamız var. Uzayı başka bir amaç için kullanamaz mıyız? Bu çöpleri oraya atalım mesela? Bir ülke bir başka ülkenin çöplerini üstlenmesin mesela artık, belki buna bir çare olarak kullanalım uzayı, çöpleri orada saklamanın bir yolunu bulalım.

Değişim toplumla başlıyor. Sosyal medya sayesinde önemli konuları konuşmak için hızlı bir şekilde milyonlara ulaşabiliyorsun ama bir kötü yanı da ‘Ben paylaşım yaptım vazifem tamam’ anlayışı. Gerçek değişim bir dert uğruna ayaklanan insanlar sayesinde oldu.” diyor. 

Yorumlar (0)