Elçin Sangu: "9 Kere Leyla’dan mutluyum"

ÖZEL HABER 15.02.2021, 14:26 16.02.2021, 10:40
Elçin Sangu: "9 Kere Leyla’dan mutluyum"

InStyle Türkiye şubat sayısı için objektif akrşısına geçen oyuncu Elçin Sangu samimi açıklamalarda bulundu. 

En son rol aldığı, Netflix'te izleyicile buluşan  9 Kere Leyla filminde Ppsikolog Nergis karakterine hayat veren Sangu, filmle ilgili konuştu.

"Eleştiriler hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusuna oyuncu; "Eleştiriler tabii ki olacak ve bu işin kimyası gereği de olmalı. Ortaya zevke yönelik bir yapı koyuyorsunuz, sunduğunuz şey doğası gereği ayrışmaya müsait. Ben kendi adıma deneyimlediğim şeylerden mutluyum. Oyuncu olarak ne kadar farklı şey deneyimleyebilirsem o kadar mutlu oluyorum." yanıtını verdi. 

Sangu, bir projenin parçası olup olmamaya nasıl karar verdiğini ise şu sözlerle dile getirdi; "Yeni olanı deneyimleme arzusuyla yapıyorum seçimlerimi. Bir senaryoyu okuyorum ve kendim o an bir dünya kurabiliyorum. Bu nereye gidebilir anlayabiliyorum ve işe o motivasyonla başlıyorum.

Tabii ki bir işi yaparken o işe uygun ekiplerle çalışmanın önemini de unutmamak lazım. Bütününde doğru ekiplerle çalışıldığı zaman başarıya ulaşıyor konu. Tek başına senaryo iyi bile olsa diğer unsurlar yerli yerinde değilse maalesef işler istenilen sonuca ulaşamayabiliyor."

Yorumlar (0)