"Evlenmeyince küllerimden doğdum"

ÖZEL HABER 05.11.2020, 12:24 06.11.2020, 10:35
"Evlenmeyince küllerimden doğdum"

Gazeteci, yazar ve Dizi Doktoru Oya Doğan YouTube’da birbirinden keyifli programlara imza atmayı sürdürüyor. Kanalda yer alan "Sete Gittim" programı için setlerden eğlenceli içerikler oluşturan Oya Doğan, bu defa çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen FOX dizisi Zümrüdüanka'ya konuk oldu.

Son derece eğlenceli bir bölüme imza atan Doğan, dizinin başrolünü Alp Navruz'la paylaşan oyuncu Ceren Yılmaz'la da keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

Oya Doğan'ın "Küllerinden yeniden doğduğun bir an var mı?" sorusuna Yılmaz'ın yanıtı şöyle oldu: "4 yıl süren uzun bir ilişkim vardı. O bittikten sonra bambaşka bir insan olarak çıktım gerçekten. İlişkisinin sonunda evlenip barklanacak, kendi hayatı olacak bir kız olarak görüyordum kendimi ama ilişki bittikten sonra evliliği çıkardım kafamdan ve tamamen iş odaklı bir insan oldum."

Bugüne ait olmayan, kitaplarda okunan, unutulmuş aşk diyaloglarının yer aldığı bir dizide oynuyor olmanın nasıl hissettirdiğine dair konuşan Yılmaz, zaman zaman partneri Alp Navruz'la kelimelere yabancılık hissetiklerini söyledi. Bunun için Meisner Tekniği'ni kullandığını dile getiren oyuncu, "Bizim için de zor, hiç kullanmadığımız kelimeleri kullanıp, hiç düşünmediğimiz bir tatda aşkı yaşıyoruz çünkü dizide." dedi. 

Oya Doğan'ın "Peki hayal ettiğin bir aşk mı? Böyle bir aşk yaşamayı ister miydin?" sorusuna, Ceren Yılmaz'ın yanıtı "Keşke... Öyle bir aşk olsa da yaşasak." oldu. 

İlk başrolü olmasına rağmen izleyici tarafından sevilmesini samimi oluşuna bağlayan oyuncu, rol arkadaşı Alp Narvuz'un ilk başlarda mesafeli duruşunun kendisini üzdüğünü ancak tanıdıktan sonra bu duruma alıştığını ve aralarının iyi olduğunu belirtti. 

İşte "Sete Gittim"in Zümrüdüanka setinden eğlence dolu bölümü:

Yorumlar (0)