Exxen'de izleyiciyi neler bekliyor?

ÖZEL HABER 26.12.2020, 15:45 28.12.2020, 09:20
Exxen'de izleyiciyi neler bekliyor?

Acun Medya ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu yeni dijital platform Exxen, 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak. Platformda yer alacak yapımların resmi duyuruları afişleriyle yapılmaya başlandı.

ŞEREF BEY

Şeref Bey dizisinin kadrosunda; Haluk Bilginer, Songül Öden, Devrim Yakut, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat Şungar gibi isimler yer alıyor.

VAHŞİ ŞEYLER

Aksiyon, komedi ve aşkın bir araya geldiği 8 bölümlük dizide Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan, Selim Bayraktar ve Aytaç Uşun rol alıyor. 

ÖĞRENCİ EVİ

Tims&B Productions imzalı dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstleniyor. Genç oyuncu kadrosundan oluşan dizide, Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler, Samet Kaan Kuyucu, Serra Pirinç, Arzu Gamze Kılıç, Ceyda Düvenci ve Murat Aygen yer alıyor. 

SÜRPRİZİMİZ VAR

Acun Ilıcalı, Alp Kırşan ve Esra Eron'un sunuculuğunu üstleneceği "Sürprizimiz Var" hayallere dokunmaya geliyor. 
Acun Ilıcalı ve ekibi hayallerine dokunacak, bu programda herkes çok mutlu olacak... 

ASTROLOJİK SIRLAR

Hande Kazanova ve Dinçer Güner'in birlikte yer alacakları programda astrolojiye dair her şey izleyiciyle buluşacak. 

ENİS ARIKAN

Ünlü oyuncu ve sunucusu Enis Arıkan, Exxen'de sevenleriyle buluşacak. Exxen sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "@EnisArikan ile kendinizi eğlencenin tam ortasında bulacaksınız! Bol kahkaha garantisi de bizden" ifadeleri kullandı. 

MASTERCHEF JUNIOR

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yer alacağı, Türkiye'nin yemek konusunda en iyi çocuk yarışmacılarının aranacağı Masterchef Junior için geri sayım başladı.

YETİŞ ZEYNEP

Başrollerinde Keremcem, Aslı Bekiroğlu ve Ece Dizdar'ın rol alacağı dizinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda başladı. 

KONUŞANLAR

Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, 'Konuşanlar' programı 1 Ocak'tan itibaren Exxen'de olacak.

TOLGSHOW

Tolga Çevik'in sevilen gösterisi Tolgshow, 'Filtresiz' olarak tanıtıldı. Tolgshow yeni bölümleriyle Exxen platformunda yayınlanacak.

GİBİ

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, komik skeçlerden oluşan 'Gibi' dizisiyle 1 Ocak 2021'de Exxen'de.

SİHİRLİ ANNEM

Bir döneme damga vuran dizi Sihirli Annem, yeni sezonu ve oyuncularıyla Exxen'de yayınlanacak. Dizinin kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız'ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor.

ZEYNEP BASTIK VE KONUKLARI

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ise ilk defa bir show programı yapacak. Zeynep Bastık ve Konukları isimli program da Exxen platformunda yayınlanacak.

GARAJ

Doğan Kabak ve Ferhat Albayrak'ın sunacağı program için yapılan duyuruda, "Garaj araba tutkunlarını heyecanlandıracak! Lüks araçlar ve araçlara dair her şey bu programda konuşulacak! Ve tabii ki sürpriz aksiyonlar da eksik olmayacak... Garaj Exxen'de!" ifadeleri kullanıldı.

AKIL OYUNLARI

Kıvanç Özkonu ve Burak Sanlı'nın ilüzyon gösterileriyle izleyiciyi büyüleyecekleri program için yapılan duyuruda "Bilim ve illüzyon “Akıl Oyunları” ile buluştu! 
Oyunun bulmaca hali EXXEN’de!" ifadeleri kullanıldı.

KRAL ŞAKİR

Kral Şakirn'in macera dolu TV filmi Exxen'de.

KATARSİS

Tanışmak, anlamak, empati kurmak ve farkına varmak için insan hikayeleri anlatıyor. Uzman Psikolog Gökhan Çınar'la Katarsis ve KatarsisX-TRA ile Exxen'de.

AYAK TENİSİ

Birbirinden güçlü isimler ile heyecan, mücadele ve kıyasıya rekabet.

O ADAM OLDUN MU?

Ali Biçim ve Mesut Can Tomay'ın hazırlayacağı program "O Adam Oldun mu?" Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen'de izleyiciyle buluşacak. 

FIGHT CLUB

Kıyasıya rekabet, bitmeyen mücadele!
 11 dövüşçü 1 evde yaşayacak, doyasıya heyecan yaşanacak!

KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak'ın sunacağı program için yapılan duyuruda, "Cesaret edemediğiniz her şey Kirli Çamaşırlar programında sorulacak… Kirli Çamaşırlar EXXEN’de!" ifadeleri kullanıldı.

NASIL ZAYIFLARIM

Çağan Atakan Arslan, Şef Türev Uludağ’a zayıflamak için yol gösterecek.

ŞANSLI MI ŞANSSIZ MI?

Sıra dışı özelliklere sahip olanlar bu programda konuşulacak! 

Yorumlar (0)