Faruk Turgut'tan Demet Özdemir açıklaması!

ÖZEL HABER 30.09.2023, 14:11 02.10.2023, 15:24
Faruk Turgut'tan Demet Özdemir açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu, 10 Aralık Şehitler Parkı'nda ölü bulundu. Fettahoğlu'nun intihar etmesinin ardından Melek Baykal, "Magazin starı torpilli oyuncular ekranda" diyerek tepki gösterdi. Haber10’dan Müge Dağıstanlı, yapımcı Faruk Turgut'la 'yapımcılar hep aynı isimleri seçiyor' iddiasını konuştu. 

Hande Erçel'in performansı hakkında da yorumda bulunan Turgut, "Hande’nin oyunculuğunu Türkiye tartışıyor ama onu Güney Amerika’daki bir seyirci izlerken 'Oyunculuğu ne kadar kısıtlı' demiyor. Bayılarak takip ediyor. Kızı niye günah keçisi ilan ediyorlar anlamadım. Sanki hepsi Oscarlık performans sergiliyor, bir tek Hande kötü! Kızın başkaları gibi torpili de yok üstelik. Herkes kabul etsin ki, Hande Erçel bir dizinin yurt dışı satışını garantileyen isim. Bu da yapımın ayakta kalması demek." dedi. 

Ancak haber içeriği bazı paltforlarca değiştirilip, "Demet Özdemir çok mu iyi oynuyor sanki" eklendi. Bu şekilde yayılan habere Faruk Turgut tepki gösterdi ve "Demet Özdemir yıllarca birlikte yüzlerce bölüm iş yaptığım ,yeteneği ve başarısıyla hak ettiği yerlere gelmiş benim için çok değerli bir oyuncudur.çıkan haberin içeriğinde demetin adının geçmesi beni çok üzmüştür." açıklaması yaptı.

Yorumlar (0)