"Gazetecilerle karşılaşmak kötü hissettiriyor"

ÖZEL HABER 25.12.2020, 17:05 26.12.2020, 12:31
"Gazetecilerle karşılaşmak kötü hissettiriyor"

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisiyle adından söz ettiren Cansu Dere, InStyle Türkiye'ye samimi açıklamalarda bulundu.

"Oyunculuğun ve beraberinde gelen ünün en güzel ve en zor yanları neler?" sorusuna Dere; "Seviliyor olmak, takdir edilmek güzel bir şey. Elbette bazen zorlayan tarafları da oluyor. Özgürlüğün kısıtlanıyor hissiyatı, seninle ilgili doğru olmayan hikayelerin anlatılıp, haberlerin yapılıyor olması gibi. Ama bu sürekli şikayetçi olduğum bir durum değil. Zaten hayatta çok şikayet eden biri değilimdir.

Her hayatın, her işin güzellikleri olduğu kadar zorlukları da vardır. Ayrıca bu durum benim için o kadar uzun zamandır böyle ki... Böyle büyüdüm. Her an fotoğrafımın çekilebilme ihtimaline, bana bakan gözlere, iyi ya da kötü hakkımda konuşulmasına alışkınım. Bana kendimi kötü hissettiren şey, çok alakasız zamanlarda gazeteci arkadaşlarla karşılaşmak oluyor. Bazen her insan gibi yorgun ya da huysuz olabiliyorum, sohbet etmek, soru cevaplamak, konuşmak bile istemiyorum. Geçenlerde oldu mesela, sadece selam verip geçtim. Ardından çok kaba hissettim kendimi." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)