"Gibi"nin 3. sezon kadrosunda sürpriz bir isim!

ÖZEL HABER 23.08.2022, 11:24 24.08.2022, 09:51
"Gibi"nin 3. sezon kadrosunda sürpriz bir isim!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in fenomen dizisi Gibi'nin üçüncü sezon çekimleri, geçen günlerde başlamıştı. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öcalan'ın başrollerini paylaştığı dizinin üçüncü sezonunda, sürpriz bir oyuncunun konuk olacağı ortaya çıktı. Dizi Doktoru.com'dan Deniz Ali Tatar'ın özel haberine göre ödüllü oyuncu Baran Şükrü Babacan, dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek. Gibi'nin bir bölümüne konuk olacak olan Babacan, "Beş Kardeş" dizisinin ardından uzun zaman sonra bir komedi projesinde oynayacak.

Murat Düzgünoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği “Halef” filmindeki performansıyla adından söz ettiren ve 8. Malatya Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanan Babacan, Melik Saraçoğlu ve Hakkı Kurtuluş’un yönettiği “Birlikte Öleceğiz" filminde de rol almıştı. Ayrıca Babacan'in başrolleri Eylem Yıldız ve Funda Eskioğlu ile paylaştığı "Bir Umut" filmindeki performansı da oldukça merak ediliyor. 

Ümit Köreken’in yönetmenliğini üstlendiği ve  ikinci uzun metrajlı filmi olan Bir Umut, dünya prömiyerini 44. Moskova Film Festivali Ana Yarışma’da gerçekleştirecek. Ayrıca Babacan da, Moskova Film Festivali'nin " En İyi Erkek Oyuncu" ödülü için aday olan oyuncular arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)