Hafsanur Sancaktutan: "Hafsa’nın İlkin olduğu durumlar oldu"

ÖZEL HABER 15.09.2022, 16:39
Hafsanur Sancaktutan: "Hafsa’nın İlkin olduğu durumlar oldu"

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncuları Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger Magnet Quarterly için objektif karşısına geçti. Tek tek röpoartaj veren oyunculardan Hafsanur Sancaktutan sorulara samimiyetle yanıt verdi. 

1. Disney+’ın ilk yerli projelerinden birinde yer alıyorsunuz. Hepimizin çocukluğuna değinen bu platformda olmak ne hissettiriyor?

Şahane hissettiriyor. Son zamanlarda herkesten bu platformda yer aldığım için çok güzel sözler duyuyorum. Disney’e yeni bir içerik üretmiş olmak, dahil olmak ayrı bir mutluluk. Umarım herkesin aklında uzun yıllar kalacak dizimiz :))

2. Sinem karakteri sana ilk geldiğinde ne hissettin ve rolü kabul etmende sana yardımcı olan neydi?

Öncelikle Pınar Bulut’un kaleminden çıkması, Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını üstlenmesi, yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’in oturması ve Disney+’in bir projesi olması beni çok yükseltti. Senaryoyu okuduğumda Sinem’in dönüşümünü görmek, izleyicisi olsam ‘kesin çok keyif alırdım’ dediğim bir işin içinde ‘neden olmayayım?’ dedim kendime :) Hatta senaryoyu ilk okuduğum gece heyecandan uyumadım…

3. Sosyal medya ile aranız nasıl ve sosyal medya üzerinden iletişim kurduğunuz biri oldu mu?

Oldu, çağımızda hayat artık sosyal medyadan akıyor. Benim de tanıştığım biri olmuştu :)

4. Sinem yerine Hafsanur olsaydı İlkin’in dediklerini gene de yapar mıydı?

Hafsanur yapmazdı, ama Hafsa’nın İlkin olduğu durumlar oldu :)

5. Mesleğe başladığınız günden itibaren hep güzel işlerle anıldın. Bundan sonrası için planlarınız nedir?

Beni çok heyecanlandıran yeni bir işin içindeyim şu an. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği çok güzel bir uyarlama için yola çıktık. Sabırsızlıkla beklediğim birkaç işbirliği daha olacak. Proje seçerken oldukça seçiciyim. Kariyerimde emin adımlarla yol almak istiyorum, yaşım ve deneyimlerimi düşününce önümde alınacak uzun bir yol var.

Yorumlar (0)