Hande Erçel’in tasarladığı çalışma afetzedeler için satışta!

ÖZEL HABER 22.03.2023, 09:29 23.03.2023, 10:54
Hande Erçel’in tasarladığı çalışma afetzedeler için satışta!

Fenomen dergi ELLE Türkiye, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından mart sayısını "Kenetlenme" özel sayısı ilan etti.  Derginin "Kenetlenme" adıyla hazırladığı mart sayısının kapağını ise ünlü oyuncu Hande Erçel tasarladı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim alan Erçel’in tasarladığı bu çalışma, marka elçisi olduğu Nocturne tarafından tshirtlere uyarlandı ve Hatay merkezli Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’nin deprem bölgesindeki yaraları sarmak ve ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak için yürüttüğü çalışmalarda kullanılmak üzere satışa çıktı. 

‘Kenetlenme’ temasıyla çıkna sayıda Hande Erçel şöyle diyor: “Bir sabah ülkece en büyük, en derin kırılma noktamıza uyandık. O sabahtan sonra biz umudumuzu çaresizliğimizden, öfkemizi kırılganlığımızdan, gücümüzü sesini duyuramayanlardan aldık. İçimizdeki dinmeyecek o fırtınayı günlük telaşlarımız içinde unutmamaya yemin ederek ama hep umut ederek, yüzümüzü güneşe dönmek için kalktık. Bir daha hiçbir çocuğu enkaz altında, karanlıkta bırakmamak için kırıldığımız yerden kenetlendik. Açılan her yarayı birlikte sarmaya, sevgiyle iyileştirmeye, baharlara, güzel günlere söz verdik.”

Yorumlar (1)
MM 1 yıl önce
Bravo!!!