İşte, Akın Akınözü'nün Telemundo röportajı!

ÖZEL HABER 09.12.2022, 13:12 10.12.2022, 14:10
İşte, Akın Akınözü'nün Telemundo röportajı!

Başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu'nun Amor y Traición ismiyle ABD'de yayınlanmaya başlaması üzerine Telemundo kanalı ile röportaj yapan Akın Akınözü diziyle ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 

İşte o röportaj:

Bu hafta Telemundo'da 'Amor y Traición'un prömiyeri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeni projemle Telemundo ve ABD'deki Hispanik izleyicilerle yeniden bağlantı kurma fırsatı bulduğum için çok minnettarım. Telemundo'nun Hispanik izleyicileriyle yeniden bağlantı kurma fırsatına sahip olmak harika bir duygu. Önceki projem 'Hercai: Love and Vengeance' ile harika bir deneyim yaşadım ve şimdi yeni bir proje ile hayranlarımla yeniden bağlantı kurmanın ayrıcalığını hissediyorum. Umarım başarılı olur ve kamuoyu beğenir.

Bize biraz karakterinden bahseder misin?

Karakterim Cemal yetimhanede büyümüş öksüz bir çocuk. Çocukluğu ve gençliği zor geçmiş, çok kaba adamlardan oluşan bir dünyada hayatta kalmaya çalışmış. Otobüs şoförü olarak para kazanmaya çalışır; kendi kurallarına göre yaşar ve çok özgür gibidir. Kişiliği ile ilgili olarak, taahhütlerde bulunmaktan korkar, belirli kurallara göre yaşamanın ne olduğunu bilmez, çünkü bir şeyle veya biriyle bağlantı kurma sorumluluğunu üstlenmek istemez. Ancak hayatına aşk girince bu inançları bir kenara bırakılır.

Akın, Türk dizilerinin son yıllarda yakaladığı başarıyı nasıl buluyorsun?

Hikaye anlatımının çok evrensel bir şey olduğunu düşünüyorum; duygu ve duygular evrenseldir. Ürettiğimiz şeyler Hispanik izleyicilerde yankı uyandırıyor ve bence bu başarımızın anahtarlarından biri, ortak bir dil bulduğumuz için içeriğimize büyük bir talep var. İnsanlar, özellikle Latinler, anlattığımız hikayelerle kendilerini özdeşleşmiş hissediyorlar ki bu oyuncular için harika.

Latin dinleyicileriniz size bayılıyor, İspanyolca konuşup konuşmadığınızı öğrenmek istiyorum.

Geçen yıl 'Hercai: Amor y Venganza' tanıtımıyla herkese İspanyolca öğrenmeye başladığımı söyledim ama bıraktım. Şimdi yeni bir projedeyim, sürekli film çekiyorum, karakterlerime odaklanmaya çalışıyorum ve İspanyolca pratik yapmak için fazla zamanım olmuyor. Ara verdim ama geri döneceğim!

Çok fazla İspanyolca bilmeseniz de bu dilde en sevdiğiniz kelime nedir?

En son iki projemin başlığında 'aşk' kelimesi geçtiği için sanırım bu olurdu; "Aşk ve İntikam" ve "Aşk ve İhanet".

Akın, annen Türkiye'de eğlence dünyasının tanınmış bir oyuncusu, sana verdiği en iyi tavsiye ne dersiniz?

Bu nedenle bana özel olarak bir tane vermedi ama sevgisiyle beni her zaman güçlü hissettirdi. Bana yeni şeyler yapabilmek, sahneye çıkmaktan korkmamak ve kalbimin sesini dinlemem için cesaret verdi ve bunun için çok minnettarım. Davranışları, bana hissettirdikleri bence en değerlisi; Anneme çok minnettarım.

Eğlence dünyasının en yakışıklı erkeklerinden biri olarak kabul edilmek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben? (gülüyor) Emin değilim. İyi hissettiriyor, bu bir onur ama bazen sizin veya karakterlerinizin yakışıklı olup olmadığını bilmiyorsunuz ama her iki şekilde de harika hissettiriyor!

Yorumlar (0)