"Kekavmenos karakteri için 'İşte bu" dedim"

ÖZEL HABER 12.01.2022, 13:20 13.01.2022, 12:39
"Kekavmenos karakteri için 'İşte bu" dedim"

90’lı yılların unutulmaz oyuncusu Toprak Sergen, TRT'nin iddialı yapımı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara döndü. Televizyon ekranında olmadığı süreçte seslendirme projelerinin yanı sıra oyunculuktan çok da uzak kalmayan Sergen, bu dönem yaptığı işleri ve yeni diziye hazırlık sürecini Re Touch Mag’e anlattı.

Oyuncu "Ekranlarda olmayı özlemiştim. Ancak bu, doğru gemide doğru kişilerle ve doğru enerjide olmalıydı. Uluslararası düzeyde bir dizide, güçlü bir karakterle dönüş yapmak gerekiyordu. Televizyon ekranlarında olmadığım süreçte yaptığım sinema filmleri box office'lerde liste başı oldu. Bu süreçte aynı zamanda birçok markanın organizasyonlarının moderasyonluğunu ve sunuculuğunu yaptım. Aynı düzeyi eğer bir dizi yapacaksak onda da yakalamak gerekiyordu. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden Kekavmenos karakteri için teklif gelince "İşte bu" dedik." diyor... 

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin hazırlık sürecinde de bahseden Sergen "Normal TV dizileri bile uzun ve zorlu çalışma şartlarında yapılırken bir dönem işine girmek riskti. Çünkü kat be kat daha zorlu bir hazırlık sürecine adım attık. Fiziksel olarak yüksek dayanıklılık gerektiren bir ön hazırlık yaşadık. Uzun antrenmanlar, at binme, aksiyon eğitimi, mental açıdan da çok dayanıklı olmayı gerektiriyor. İlk bölümümüz çok uzun çalışmalarla çekildi. Sonuç da bu çabaların karşılığında mükemmel oldu. Başarılı olmak bunu gerektiriyor. Akli Film’e ve dizimizdeki her birime, her kişiye ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkes verebileceği en yüksek performansı verdi." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)