Kıvanç Tatlıtuğ'un heyecanla beklenen 4 projesi!

ÖZEL HABER 08.03.2022, 15:24 09.03.2022, 13:21
Kıvanç Tatlıtuğ'un heyecanla beklenen 4 projesi!

Efsane dizi Aşk-ı Memnu'da Behlül karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ'un tam 14 yıl aradan sonra yeniden dizideki partneri Beren Saat'le aynı projede yer alacağı haberi geçen hafta sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı. 

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, OGM Pictures imzalı, çekimleri New York’ta gerçekleşecek Netflix filminde bir araya gelecek. 

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ şu günlerde Hakan Günday'ın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği Netflix'in yeni filmi Nuh Boğuldu'nun çekimlerine devam ediyor. Feza Çaldıran'ın görüntü yönetmeni olduğu, Ay Yapım imzalı Nuh Boğuldu'nun başrollerinde ayrıca Funda Eryiğit yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'yi bir araya getiren Netflix dizisi "Yakamoz S-245" için ise heyecanlı bekleyiş sürüyor. Geçen kış çekimleri tamamlanan Tolga Karaçelik'in yönettiği OGM Medya imzalı dizide Tatlıtuğ, Arman adlı bir denizaltı araştırmacısını canlandırıyor.  

Tatlıtuğ hayranlarının merakla bekledikleri bir de sinema filmi var. 2019 yılında Dünyada yılın kitabı seçilen Kemal Varol'un kaleme aldığı ''Aşıklar Bayramı''ndan sinemaya uyarlanan filmde, saz aşığı Heves Ali avukat oğlu Yusuf'un Kars'a olan yolculukları anlatılıyor. 

Settar Tanrıöğen ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı OGM Pictures imzalı filmde ayrıca Yasemin Allen var. 

Yorumlar (0)