Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri kim oldu?

ÖZEL HABER 10.08.2022, 11:45 12.08.2022, 14:39
Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri kim oldu?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabı uzun yıllardır ekrana geleceği zamanı bekliyordu. Okuyucuların tutkuyla bağlı olduğu kitapta karakterlerr kimlerin hayat vereceği ise merak konusuydu. İlk Kıvanç Tatlıtuğ'un adı açıklandı. 

BÜYÜKÜSTÜN KRAL KAYBEDERSE'DE OYNAMAYACAK

Yaklaşık 1.5 yıldır Kral Kaybederse dizisinde hangi oyuncunun oynayacağı merak konusuydu. Tuba Büyüküstün'ün adı geçiyordu. Bu da Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün fanlarını çok heyecanlandırdı. Ancak Tuba Büyüküstün'ün Disney + ile yaptığı anlaşma gereği başka bir kanalda oynaması mümkün değil! O nedenle Star TV'de ekrana gelecek olan Kral Kaybederse'de Büyüküstün rol almayacak. 

Şu sıralar OGM Medya'nın filminde Beren Saat'le rol alan Kıvanç Tatlıtuğ çekimlerden sonra dizinin setine çıkacak. Fakat Aşk-ı Memnu'dan sonra bir filmde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i izleyiciler bir arada görmek istiyor. Ancak Beren Saat Kral Kaybederse'de rol almayacak. 

KIVANÇ VE SERANAY PARTNER OLDU

Kıvanç Tatlıtuğ'un Kral Kaybederse'de rol alacağı isim Serenay Sarıkaya olacak. Senaryosunu Masumlar Apartmanı dizisini de yazan Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu Kral Kaybederse'de Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya partner olacak. Sarıkaya'nın prensipte anlaştığı projede imzalar henüz atılmadı ama ikilinin aynı projede olması bile heyecan yarattı. 

Yorumlar (0)