Kubilay Aka karşı cinste en çok ne arıyor?

ÖZEL HABER 17.12.2021, 10:07 18.12.2021, 09:12
Kubilay Aka karşı cinste en çok ne arıyor?

En son Cam Tavanlar dizisiyle ekranda olana Kubilay Aka Re Touch mag için objektif karşısına geçti. 

Samimi açıklamalarda bulunan Aka kendisine yöneltilen soruları şöyle yanıtladı. 

Aşk güçlü bir kelime, sana ne ifade ediyor?

Aşk dünyanın en güçlü kelimelerinden bir tanesi hem de. Bir kelime olarak bile cümleyi güçlendiriyor cidden. İşini yapmak, işini 'aşkla' yapmak. Bunun dışında çok derin bir duygu ve mevzu aşk. Bana ateşi hatırlatıyor. Ateş ısıtır, etrafında sohbetler edilir, kahkahalar atılır. Ama aynı zamanda ateş yakar da. Doğal afete de dönüşebilir.
  
Karşı cinste en çok ne ararsın, seni ne etkiler?

Yani bilmiyorum aslında. Hiç aşkı düşünmezken, o an çok farklı bir dünyanın içindeyken küçük bir an göz göze gelir ve aşık olursun, hoşlanırsın, etkilenirsin. Samimiyet, karşı tarafın kalbinin temiz olması bunlar tabii ki çok önemli ama bazen hiç ummadığın anda kafanı kaldırdığında güzel bir gülümsemeden bile etkilenebilirsin. Derin duygular.



Seyahat eder misin, spor yapar mısın anlatır mısın biraz?

Seyahat etmeyi çok severim, pandemiden ötürü bu sıralar İstanbul'dan çok dışarı çıkmadım. Spor da dediğim gibi hep hayatımın merkezinde.
 
Sanatla ilgili başka ilgilendiğin bir alan var mı, müzik mesela?

Müziğe merakım 16 yaşında gitar çalmakla başladı. Söz yazmayı, dinlemeyi, bestelemeyi, çalmayı, yani hepsini ayrı sevip kaybolduğum bir dünya benim için. Hep böyle keyif alarak yaptığım, hobi olarak kalsın istediğim bir sanat benim için. Çok seviyorum. 

Yorumlar (0)