"Mükemmel Eşleşme”de kim kimdir?

ÖZEL HABER 16.07.2022, 15:21 18.07.2022, 10:27
"Mükemmel Eşleşme”de kim kimdir?

Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1’in yeni dizisi "Mükemmel Eşleşme” bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimlerin rol aldığı dizide kim kimdir?

işte oyuncular ve karakterleri: 

Ben Kerem; tek başına olmayı seviyorum ama annem ve babam benimle aynı fikirde değil, onların tek amacı beni evlendirmek. Ben evlenmek is-te-mi-yo-rum!

Herkese merhaba ben Pınar; benim tek amacım işimde kariyer yapmak. Annem ve teyzemin tek amacıysa beni evlendirmek. Onlara da söyledim size de söyleyeyim ben evlenmek is-te-mi-yo-rum!

Ben Firuze; kızımın mutlu bir yuva kurmasını istiyorum. Bu Pınar yok mu inatçı evlenmem diyor. Pınar Hanım öyle kaçamazsın ev-le-ne-cek-sin! #MükemmelEşleşme her cumartesi saat 20.00'de

Ben Fadime nasılsınız? İyisiniz iyisiniz... Teyze anne yarısıdır. Yeğenim Pınar'ı evlendirmeden içim rahat etmez. Ben kafaya taktım mı yaparım.

Ben Cevat; bu evdeki her şeyi duyarım ben duymamış olayım derim. Neyse ben bu konuştuklarımızı da duymamış olayım.

Ben Meral; biricik oğlum Kerem'in sosyal medyasını stalklıyorum ama bu çocuğun evlenmeye niyeti yok. Kerem'in evlenme zamanı geldi de geçiyor. Harekete geçme zamanı.

Benim adım Necati; hayatta ki tek isteğim oğlum Kerem'in hayırlısıyla evlenmesi. Dede olmak istiyorum. Bunu bana çok görme Kerem efendi.

Merhana ben Irmak; evli,mutlu ve çocukluyum. Düğün organizatörü olduğum için her hafta birini evlendiriyorum ama kardeşim Pınar'ı kimseyle evlendiremiyorum.

Herkese merhaba ben Sevinç; laf aramızda bana evlendirme makinası derler. Birini birisine yakıştırırım. Aileler de birbirine uygunsa at fava bekle canım!

Selam dijital kardeşlerin ben Ahmet; kripto para tutkunuyum. Grafiklerden dolayı inişli ve çıkışlı bir hayatım var. Hissediyorum bir gün zengin olacağım ve paraya para demeyeceğim. Paraya ne diyeceğimi halen düşünüyorum.

Ben Mevsim; bakmayın yaşımın küçük olduğuna akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız. Bu evde aksiyon hiç eksik olmaz. Yakında siz de bunu göreceksiniz!

Yorumlar (0)