Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bursin tekrar bir arada!

ÖZEL HABER 22.03.2023, 15:45 23.03.2023, 12:50
Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bursin tekrar bir arada!

DenizBank ve Türkiye Sinema Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle düzenlenen 6. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda “Dizi – Mini Dizi Senaryo Yarışması”, “İlk Senaryo Yarışması” ve “Yapım Destek Platformu”na katılan projeleri değerlendirecek jüri üyeleri belli oldu.

Yapım Destek Platformu’nun jürisinde Blu TV dizisi Aynen Aynen'de birlikte rol alan  Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bursin de yer alıyor.

Belirli nitelikleri karşılayan senaryoların daha profesyonel destek almaları için bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Yapım Destek Platformu’nun jüri başkanlığını BKM Ceo’su Zümrüt Arol Bekçe üstleniyor. Jüride ayrıca yapımcı Bülent Turgut, yapımcı Mehmet Canpolat, BLU TV CMO’su Merve Naz Atma Özdurak ve yapımcı Onur Güvenatam yer alıyor.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Yapım Destek Platformu, proje geliştirme konusunda belirli bir aşamaya ulaşmış nitelikli yapımlara ihtiyaç duydukları maddi katkıyı sunmayı ve DenizBank ile TÜRSAK Vakfı’nın verdiği güçle daha geniş kitlelere ulaşmalarını sağlamayı amaçlıyor. Yapım Destek Platformu’nun jürisi tarafından birinci seçilen projeye 50 bin TL ödül verilecek.

Yorumlar (0)