Ozan Akbaba'nın film hayali gerçek oluyor

ÖZEL HABER 02.07.2021, 15:10 03.07.2021, 14:13
Ozan Akbaba'nın film hayali gerçek oluyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas Çakırbeyli’si oyuncu Ozan Akbaba kendi filmini çekmek için hazırlıkları sürdürüyor. 

Senaryosunu Akbaba'nın yazdığı Anka isimli film için cast çalışmalarına başlandı. Arabalar ve hız tutkusunu merceğine alan filmde yer alacak isimlerden iki tanesi belli oldu. 

TRT ekranının iddialı dizisi Masumlar Apartmanı'nda Memduh karakterine hayat veren usta oyuncu Atilla Şendil ve Exxen dizisi Şeref Bey'de rol alan Ali Savaşçı Anka'nın kadrosunda olacak isimerl arasında. 

Ozan Akbaba, aylar öncesinde Instagram'da Gazeteci Oya Doğan'ın canlı yayın konuğu olmuş, bir hız filmi projesi olduğundan bahsetmiş ve "Hız filmi yazdım, onu hayata geçirmeye çalışıyorum. Beni iyi anlayacak, benim onu anlayabileceğim bir yönetmene, bize bu fırsatı verecek yapımcıya, senaryoyu okuduğunda benim kadar heyecanlanacak oyunculara ve ekibe ihtiyacım var...

Bilindik standartlara sıkışıp kalmamış bir yönetmen olmalı. Bu daha önce bu ülkede hiç yapılmamış bir şey. Belli başlı standartlarda kaldığımız için, yapımcılar da, yönetmenler de fiziken ve fikren o çerçeveden çıkmıyorlar maalesef..." ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)