Özge Özpirinçci'den dönüş kararı

ÖZEL HABER 04.02.2023, 15:37 06.02.2023, 09:57
Özge Özpirinçci'den dönüş kararı

Kızı Mercan'ı kucağına aldıktan sonra bir süre gözlerden uzak kalmayı tercih eden ünlü oyuncu Özge Özpirinçci en son Aile dizisiyle anlaşmış ancak, yerine Serenay Sarıkaya getirilince projeden ayrılmak zorunda kalmıştı. 

2020 yılından beri Twitter kullanmayan Özpirinçci, sosyla medyaya dönüş yaptı. "Ben geri döndüm buralara" diyen ünlü isim ayağının tozuyla Michael Jackson rolüyle ilgili esprili bir paylaşım yaptı ve "Öncelikle şu Michael Jackson olayına bir açıklık getireyim. Kırgınım ne yalan soyleyeyim. Yıllarca umutlandırıldım ama sonuç… Neyse oynayacak beyefendiye başarılar diliyorum" dedi. 

Önceki günlerde 2009’da hayatını kaybeden şarkıcı Michael Jackson'un hayatının film olacağı şeklindeki haberlerin gündeme gelmesinin ardından Özge Özpirinçci'nin hayranları sosyal medyadan, "Projede Özge yer alsın" akımını başlatmış, Instagram'dan açıklama yapan Özpirinçci de "Michael Jackson'ın hayatı film yapılıyormuş. Sosyal medyada dönen birkaç yorum gördüm. Hepinize katılıyorum! Tabii ki de ben oynamalıyım!" yazmıştı. 

Yorumlar (0)