Panama’ya giden ilk resmi Türk oyuncu Hilal Altınbilek oldu

ÖZEL HABER 08.05.2023, 10:28 09.05.2023, 10:54
Panama’ya giden ilk resmi Türk oyuncu Hilal Altınbilek oldu

Oyuncu Hilal Altınbilek, Türk Hava Yolları'nın davetlisi olarak Meksika ve Panama’ya gitti. Altınbilek hem Türkiye'nin hem de Türk dizilerinin Kuzey ve Güney Amerika kıtalarındaki bilinirliğine katkıda bulundu. 

Geçen hafta Meksika ve Panama’da düzenlenen etkinliklere dört sezon rol aldığı fenomen dizi “Bir Zamanlar Çukurova”daki başarısı ile Türkiye dışında birçok ülkede de izleyici kitlesi olan Hilal Altınbilek katıldı. Panama’ya giden ilk resmi Türk oyuncu olan Altınbilek, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

"Türkiye'den binlerce kilometre mesafede dizilerimize olan bu yoğun ilgi çok onur verici" diyen Altınbilek, "Türk dizilerinin, Türkiye’nin turizmine katkısına ne kadar etkili olduğunu yerinde gördüm ve bir kez daha mesleğim ve dizilerimizde emeği geçen herkes ile gurur duydum" sözleriyle heyecanını dile getirdi. Bir röportaj sırasında sunucunun dizi yayınlanmaya başladıktan sonra Panama'da çocuklara Altınbilek'in dizideki karakteri Züleyha adının verildiğini söylemesiyle oyuncu duygusal anlar yaşadı. Türkiye ihracatçılar birliği yönetim kurulu üyesi Fatih Aksoy da etkinliklere katıldı.

Geçen çarşamba İtalya'nın Chanel 5 kanalında yayınlanan Verissimo programına katılmak için Milan'a giden Altınbilek, çekimden hemen sonra ayağını tozuyla Meksika'ya uçmuştu.

Yorumlar (0)