Pınar Deniz "Aktris" dizisiyle ilgili ne dedi?

ÖZEL HABER 01.05.2023, 14:31 02.05.2023, 12:49
Pınar Deniz "Aktris" dizisiyle ilgili ne dedi?

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+’ın birbirinden farklı orijinal yerli içeriklerine uzun süredir merakla beklenen ‘Aktris’ ekleniyor. Oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle şimdiden konuşulan dizi 31 Mayıs’ta Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde Disney+’ta yayına giriyor. 

Pınar Deniz başrolünde yer aldığı diziyle ilgili Hürriyet'e konuştu. Oyuncu; "Aktris’te oynadığım karakterin bir maskesi var. Kendi gerçekliğinden çok uzakta bir kimlik yaratmış kendisine. O ışıklar benim üzerime kapansa çok şeyin değişeceğini düşünmüyorum. Yeterince şeffaf biriyim bence." dedi.

Projede kendisini çeken şeyin ne olduğu sorusuna "Karakterin hikâyedeki yolculuğu ve alışılagelmişin dışında olması beni çok etkiledi. Türkiye’nin en büyük starlarından, bir seri katil, kılıktan kılığa giriyor. Bir katili canlandırmak iştah verici bir deneyimdi. Karakterin olaylara bakışı, soğukkanlılığı beni heyecanlandırdı. Hele ki ‘Yargı’da Ceylin kadar duygusal bir karakteri oynadıktan sonra bu kadar buz gibi bir karakteri oynamak benim için kendime bir meydan okumaydı." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)