Pınar Deniz İspanyol dergisi Semana'ya röportaj verdi!

ÖZEL HABER 21.06.2023, 14:27 22.06.2023, 15:27
Pınar Deniz İspanyol dergisi Semana'ya röportaj verdi!

ÖZEL HABER

Şu sıralar Disney Plus'ta yer alan Aktirs dizisiyle adından söz ettiren Pınar Deniz İspanyol dergisi Semana'ya röportaj verdi. 

Samimi açıklamalar yapan oyuncu "Şöhretle nasıl başa çıkıyorsunuz?" sorusuna "Popülerliğin rahatsız edici olduğunu söylemek yanlış olmaz çünkü biz bu mesleğin içindeyiz ve insanlar bizi merak ediyor. Bu normal. Ancak zaman zaman daha sakin ve kendi başıma olmam gereken zamanlar da oluyor tabii." yanıtını verdi. 

"İspanya'dan mesajlar alıyor musunuz?" sorusuna ise "Çok ve çok güzel. Birkaçı bana evlenme teklif ediyor; benden İspanya'da bir proje yapmamı isteyenler var; bazıları oraya gittiğimde tur rehberim olacaklarını söylüyor. Hepsine çok minnettarım." dedi. 

Yargı'daki partneriyle ilgili konuşan Deniz "Biz iyi arkadaşız. Halihazırda iki sezon geçirdiğimiz “Aile Sırları” için çok rahat çalışıyoruz. Birbirimizi çok iyi anladığımızı ve iyi bir yol arkadaşı olduğumuzu düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

Sevgilisi Kaan Yıldırım içinse "Neredeyse bir yıldır birlikteyiz ve aramızdaki her şey çok iyi gidiyor. Biz birbirimizi iyi anlayan iki insanız, birbirimizi anlıyoruz ve birbirimizin hangi alana ihtiyacı olduğunu biliyoruz, yani ikimizin de oyuncu olmamız bizi hiç etkilemiyor." dedi. 

Yorumlar (0)