Projelerin aranan ismi Umut Karadağ Netflix filminde!

ÖZEL HABER 11.08.2023, 15:46 12.08.2023, 13:56
Projelerin aranan ismi Umut Karadağ Netflix filminde!

Gerek ekranda, gerek tiyatro sahnesinde ve sinemada birçok işe imza atan ve her rolün altından başarıyla kalkan Umut Karadağ yeni projelerin de aranan yüzü olmaya devam ediyor. 

Ekranda son olarak "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisiyle izleyiciyle buluşan oyuncu, geçen yıl birçok festivalden ödülle dönen "Bağlılık Hasan" filmiyle de Çin'de gerçekleştirilen 34. Golden Rooster Ödülleri'nde En İyi Oyuncu Ödülü'nü almıştı. Aynı zamanda Apple Studios, Brad Piit ve George Clooney’nin hem ortak yapımcı olacakları, hem de başrolü oynayacakları "Örümcek Adam" film serisi için Umut Karadağ'a teklif götürmüştü. 

Bu yaz Erkan Petekkaya ile birlikte "Bana Sor Dünya" filminin çekimlerini tamamlayan oyuncunun yeni projeleri de belli oldu. OGM Pictures'ın Prime Video için çekeceği "Kanlı Yayın" kadrosuna katılan Karadağ, aksiyon, heyecan ve gerilim dozu gittikçe yükselen Netflix üçlemesinin “Meraklı Adamın 10 Günü” filminde de kamera karşısına geçti. 

İlk film "İyi Adamın 10 Günü" büyük ilgi gören serinin "Kötü Adamın 10 Günü" olan 2. filmi 18 Ağustos’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. Üçleme “Meraklı Adamın 10 Günü” ile tamamlanacak.

Yorumlar (0)