Senaristliğe göz kırpıyor

ÖZEL HABER 25.11.2020, 13:44 26.11.2020, 10:42
Senaristliğe göz kırpıyor

Gazeteci-yazar Oya Doğan’ın hem format sahibi olduğu, hem de hazırlayıp sunduğu “Hayat Sana Güzel Mi?” Dizi Doktoru YouTube kanalında konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.

Programın YouTube'da yerini alan yeni bölüm konuğu oyuncu Özge Gürel oldu. “Hayat Sana Güzel Mi?”de, en son başrolünü Can Yaman'la birlikte paylaştığı Bay Yanlış dizisiyle izleyici karşısında olan Gürel'in kendisiyle ilgili samimi itirafları dikkat çekti.

Oya Doğan'ın "Sana hayat güzel mi?" sorusuna "Bakış açısıyla alakalı bir durum, güzellik alakalı bir... Bence çok güzel..." yanıtını veren ve Bay Yanlış'ın final yapmasının ardından bir süredir dinlenen oyuncu, işler arasındaki süreçleri kendisi ve yakınları için ödül olarak gördüğünü, çünkü çalıştığı dönemlerde hayatında sadece işe yer verdiğini belirtti.

Çok fazla konuşmaktan şikayet eden ve "Hikayeler onları anlatabilecek olanların başına gelir." diye çok sevdiğim bir söz var diyen oyuncu; "Bu benim mottoma yakın bir durum, başıma gelen şeyleri anlatmayı, o hissi çok seviyorum, anlatıcı olmayı seviyorum ama keşke bunu yazarak yapabilsem" dedi.

Zaman zaman yazdığını ve yazmayı çok sevdiğini dile getiren Gürel, bu yönde bazı düşüncelerinin olduğunu belirterek, gelecek yıllarda senarist olarak da sevenlerinin karşısına çıkabileceğinin sinyalini verdi.

Yorumlar (1)
elena 3 yıl önce
un actor minunat....