Serkan Çayoğlu: "Kiraz Mevsimi hayatıma güzel dokunuşları olduğu için çok özel"

ÖZEL HABER 13.04.2023, 09:30 14.04.2023, 12:21
Serkan Çayoğlu: "Kiraz Mevsimi hayatıma güzel dokunuşları olduğu için çok özel"

Şu sıralar Aaahh Belinda filmiyle gündeme olan yakında Oregon filmi vizyona girecek Serkan Çayoğlu  GQ için objektif karşısına geçti. 

Oyuncu Aaahh Belinda filmi için "Aaahh Belinda kült bir film ve yeniden çekilmesi tabii ki heyecan verici. Ama aslında çocukluğuma dair bir anı tetikledi beni. Ah Belinda’yı ilk defa kardeşimle izlemiştim ve ikimiz de çocuktuk. Filmi pek anlamamıştım, bir yandan komikti ama Belinda’yı daha sonra rüyamda görmüştüm, çok korkmuştum. O korkudan bugünkü heyecana geçiş benim için çok eğlenceli. Hakan Bonomo sevdiğim bir kalem, senaryoyu okurken hikayenin içindeydim sanki ve böyle kült bir projede var olmak istedim." dedi. 

Oyuncu "Kiraz Mevsimi final yaptıktan sonra da yaz sezonu dizilerine dair jenerik bir yapım gibi anılmaya devam etti. Diziyi ve kariyerindeki yerini yaklaşık on yıl sonra nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna  "Kiraz Mevsimi bir nevi başlangıç gibi benim için. İlk projem değil ama en özel işlerimden biri olduğunu söyleyebilirim. Ben hayatta anı biriktirmeyi çok severim ve aslında yıllar sonra elimizdeki en büyük değer anılarımız oluyor. Kiraz Mevsimi başarısının yanı sıra hayatıma güzel dokunuşları olduğu için çok özel." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)